Smultronställen 

Sämst på att uppdatera, I know! Men jag jobbar på det. Lovar!

Hur som helst. Tidigare i vår fick jag förfrågan från reklambyrån Care of Haus i Västerås om jag, som fotograf, ville vara med och bidra med mitt smultronställe i Västerås. Och det ville jag ju såklart.

Nu är kartan färdigställd och finns att hämta på bland annat Västerås turistbyrå, stadshuset och stadsbiblioteket. Självklart måste ni kolla upp detta och se vilka smultronställen som jag och andra fotografer tipsar om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: