Västerås Tidning

Nu kan ni läsa mer om utställningen i en intervju av mig i Västerås Tidning.

De är här!

Har idag hämtat tavlorna till utställningen. Så sjukt nöjd! Tack Artorama i Skövde!

Det är nära nu…

WoMan 2017.04.24 – 2017.05.15

Vilken dag är inte bättre än internationella kvinnodagen att offentliggöra min kommande utställning.

WoMan
2017.04.24 – 2017.05.15
CuLTUREN

 

WoMan

header_facebook

Mer info inom kort…

 

Smultronställen 

Sämst på att uppdatera, I know! Men jag jobbar på det. Lovar!

Hur som helst. Tidigare i vår fick jag förfrågan från reklambyrån Care of Haus i Västerås om jag, som fotograf, ville vara med och bidra med mitt smultronställe i Västerås. Och det ville jag ju såklart.

Nu är kartan färdigställd och finns att hämta på bland annat Västerås turistbyrå, stadshuset och stadsbiblioteket. Självklart måste ni kolla upp detta och se vilka smultronställen som jag och andra fotografer tipsar om.

Bildbehandling

Jag är en fotograf som vill att bilden ska bli så bra som möjligt redan i råmaterialet. Alltså direkt i kameran. Men jag skulle aldrig säga att en bild är klar förrän den passerat något form av bildredigeringsprogram.

Idag är en Photoshop-dag. Enligt mig, ganska tråkigt. Men det är alltid fascinerande att se hur en bild kan förändras av att bara lätta upp lite skuggor eller ändra en bild från färg till svartvit.

image1-3

Första steget

Äntligen är det i rullning. Min utställning!

Söndagen gick så sjukt bra. Vi fick tillgång till hela övervåningen på Häringe och det var bättre än jag hade kunnat föreställa mig. Nu är det bara börja planera för nästa fotografering och kolla runt var resultatet skulle passa att ställa ut.

Så pepp. Kommer bli grymt.